Healing Touch voor Dieren

Healing Touch voor Dieren cursus

Sinds 2007 worden alle Healing Touch for Animals® niveaus (level 1 t/m 6) in Nederland gegeven. Je kan de verschillende niveaus op je eigen tempo volgen.

De opleiding is een aanrader voor iedereen die een groot hart voor dieren heeft en op een andere manier naar gezondheid wil kijken.

Wil jij je dier(en) naast de reguliere medische zorg ook zelf kunnen helpen bij hun gezondheid en welzijn? Lees dan verder. 

 

 

De opleiding sluit ook goed aan bij het groeiend aantal mensen dat beroepsmatig aanvullende zorg aan dieren wil geven en dit in de huidige praktijk wil integreren, zoals honden- of paarden masseurs, dierenarts assistenten, katten- of honden trimmers, dierentrainers en verzorgers.

 

Regelmatig geven cursisten aan dat de cursus ook op het vlak van persoonlijke ontwikkeling veel brengt, omdat we veel aandacht schenken aan het "in je kracht" komen voordat je met de dieren gaat werken, dieren zijn nu eenmaal niet snel op hun gemak bij "zweverige" mensen.

 

Healing Touch for Animals® bestaat uit een opleidingsprogramma van 4 niveaus (levels) plus twee "Advanced Proficiency" niveaus, die op eigen tempo gevolgd kunnen worden. Na het volgen van de eerste 4 niveaus en doorlopen van het certificeringsprogramma kan je een Certified HTA® Practitioner worden.

Voor meer informatie kun je het contactformulier gebruiken.

Om je direct in te schrijven: www.healingtouchforanimals.com dierenhealing, healing voor dieren

Healing Touch voor Dieren | Copywrite, niets van deze website mag worden overgenomen zonder uitdrukkelijke toestemming