Healing Touch Voor Dieren
.

Overzicht van Healing Touch for Animals® praktijken in Nederland 

Een HTACP is een door Healing Touch for Animals® gecertificeerde therapeut. Hun studie- en casus materiaal is getoetst en gecertificeerd door de Healing Touch for Animals Certification Board in de USA.

In Nederland zijn verschillende therapeuten werkzaam, waarvan een aantal gecertificeerd zijn. 


Henriëtte Roosendaal HTA Certified Practitioner en HTA Instructor Europe,
Holistische Praktijk Pets & People.  Voor alle dieren en hun eigenaren, gespecialiseerd in paarden. Hulp bij vage klachten, voor een betere focus bij wedstrijden, sneller herstel bij blessures, begeleiding bij natuurlijk drachtig worden, veulenen, stress-vrij afspenen, enz. Ik kijk naar het gehele dier, inclusief de omgeving waarin het leeft en de relatie met de eigenaar. Ik werk al 15 jaar met Healing Touch for Aanimals® technieken, Healing Touch voor mensen en aromatherapie, en heb al veel mooie en positieve resultaten gezien (zie de referenties op mijn website).

Ria Roosendaal HTA Certified Practitioner en HTA Instructor Europe,
Holistische Praktijk Pets & People.  Hulp bij gedragsproblemen, sneller herstel na een operatie of verwondingen, begeleiding bij (ernstige) ziekte, inzicht bij vage klachten en ook preventieve behandelingen. Ik behandel alle soorten dieren en hun mensen, specialisatie in paarden. Ik werk al 15 jaar met Healing Touch voor mensen en dieren, aangevuld met aromatherapie. Mijn missie is zoveel mogelijk dieren en hun eigenaren te helpen om gezond en gelukkig te zijn. Ik werk graag samen met uw dierenarts.

Marjolein van Vlodrop HTA AP (L5) Practitioner, Animal Spirit is een “energy medicine” praktijk voor mens en dier. Ik werk met de Body Code, Emotion Code en Healing Touch voor mens en dier. Methodes waarmee je de oorzaak van lichamelijke en/of gevoelsmatige klachten via de informatie/energie van de mens of het dier kan wegnemen. Daarnaast werk ik met Anaflora bloesems, Young Living oliën en andere supplementen. Je kunt bij Animal Spirit terecht voor een cursus intuïtief communiceren met dieren, workshop hondentaal, workshop Animal Spirits en aromatherapie. 

Anneloes Mulder HTA AP (L5) practitioner,  Essential Energy.  Ik ben begonnen aan de opleiding met het doel mijn eigen paard en chronisch zieke zoon energetisch te kunnen ondersteunen. Vooral vanwege de holistische aanpak en i.c.m. etherische oliën geeft het heel mooie resultaten. Deze resultaten waren zo bijzonder dat ik het zonde vond om deze alleen voor mijn naasten in te zetten. Daarom heb ik de gehele opleiding afgerond en ben ik mijn eigen praktijk gestart.

Drs. Mariët Broné HTA AP (L5) practitioner, bioloog en dierentolk, Vraag het je dier 
Wees welkom bij Vraag het je dier! voor HTA behandelingen voor je dier, diercommunicatie en wijze lessen van je dier. Sinds 2007 verzorg ik voor vrijwel alle huisdieren Healing Touch for Animals® behandelingen, vaak in combinatie met een tolkgesprek. Sommige dieren ‘weten’ wat ze nodig hebben. Ze vragen me speciaal om een HTA behandeling.

Toussaint Holterbosch HTA AP (L5) practitioner, Animal Touch - Balans en Vitaliteit voor uw dier, vanuit een holistische benadering, het dier als een fysieke, psychische, emotionele en spirituele eenheid. Voor alle dieren als aanvulling op de traditionele diergeneeskunde. Ondersteuning bij o.a. ziekte, gedragsproblemen, angst, focus voor training en wedstrijd. Gespecialiseerd in paarden, mestonderzoek voor paard of ezel. Verkoop van biologische producten voor dieren. Werkgebied; N-O Veluwe.

Edith Snijder, HTA L4 Practitioner, Dierentolk-edith, Praktijk BoTemperamental.
De verbinding tussen u en uw dier. Na Shamballa/Reiki heb ik Healing Touch For Animals® en Human L1 afgerond. De healing behandelingen worden ondersteund met etherische oliën van Young Living. Een gesprek en behandeling met een dier geeft duidelijkheid in het gedrag en gevoel van het dier. Doordat het dier dit kan doorgeven vindt er al een verandering plaats in de verstandhouding tussen mens en dier. Voor het dier en de verzorger levert dit heel mooie informatie op waardoor de onderlinge band wordt verstevigd.

Ingrid van den Heuvel – Korpel (drs.): HTA AP2 (L6) practitioner, HT mensen (L3), (medisch) bioloog, equine assisted coach: www.diermenssinergie.nl
In 2012 ben ik begonnen met Healing Touch voor mensen, omdat de holistische benadering mij erg aansprak en de zachtheid van de technieken. Daarna ben ik in 2015 gestart met de opleiding Healing Touch for Animals ®  , om ook mijn eigen dieren thuis te kunnen ondersteunen. Ik ben mijn eigen praktijk gestart en behandel mensen en allerlei diersoorten. Aangezien we zelf paarden, katten, konijnen, cavia’s, schildpadden en tropische vissen hebben, ligt daar mijn specialisatie. Je kunt hierbij denken aan ondersteuning bij gedragsproblemen, chronische klachten, herstel van het lichaam. 

Mary van Dijk, HTA L4 practitioner, Sereen Animals.
In een drukke wereld met lawaai, onrust en trauma's kan onbalans optreden bij een dier. Huisdieren kunnen soms agressief, angstig, etc. gedrag gaan vertonen. In mijn praktijk wil ik onze viervoeters hierin ondersteunen. Hierbij maak in o.a. gebruik van Healing Touch for Animals® technieken. Het doel hiervan is rust en balans in het hele lichaam van het dier te brengen. Door deze balans functioneert het dier beter, geneest het eerder van letsel en ziekte. Het krijgt een gevoel van welbevinden en voelt zich blijer. Bij mijn behandeling maak ik graag gebruik van de Young Living etherische oliën. Ik merk dat deze oliën een kalmerende en heilzame invloed hebben en zij ondersteunen de behandeling die ik geef.